top of page
skage photos.jpg

Skage Simonsen Lehland

St John's University

Southern Methodist University

Daglig leder og Co-Founder

  • Instagram
  • Twitter
  • LinkedIn
Claus profil.jpg

Claus Simonsen Lehland

Newberry College
Florida Southern College
St John's University

Daglig leder og Co-Founder

  • Instagram
  • LinkedIn
WhatsApp Image 2020-09-13 at 15.06.07.jpeg

Voijn Manojlovic

St John's University

Newberry College

CEO Montenegro and Co-Founder

WhatsApp Image 2020-09-13 at 15.13.33.jpeg

Sam Lofts

Lander University

Consultant

Skage

SKAGE SIMONSEN LEHLAND

NORGE

Skage Simonsen Lehland startet sin college-karriere i 2018 ved St. Johns University i Queens, NY. Etter to sesonger med St John's, gikk han over til Southern Methodist University (SMU) i Dallas, Texas. I løpet av sin tid ved begge institusjonene mottok Skage en rekke priser for sine fotballprestasjoner. ("Freshman of the Year", All-Conference First Team, All-Tournament Team og All-American).

I løpet av sitt siste semester ved SMU ble Skage draftet i 2022 MLS SuperDraft av DC United. Simonsen spiller for tiden i USL Championship for Detroit City FC hvor han sikret seg en toårig kontakt fra 2023.

Gjennom sine vellykkede college-år har Skage utviklet sterke personlige relasjoner med flere av de beste college-trenerne over hele USA og streber etter å gi talentfulle idrettsutøvere de samme mulighetene. 

CLAUS SIMONSEN LEHLAND

NORGE

Claus Simonsen Lehland tilbrakte totalt fem år i USA, og ble uteksaminert med to bachelorgrader og en MBA i 2020. Som student-idrettsutøver representerte Claus Newberry College og Florida Southern University på fotballbanen. Claus fikk anerkjennelse for sine fotballevner ved å bli kåret til ukens spiller i Sunshine State Conference og ved å plassere seg på CoSIDA Academic All-District team i 2019. 

Etter å ha avsluttet sine fire år med å spille fotball, mottok Claus et fullt stipend som vitenskapelig assistent ved St. Johns University i Queens, NYC. Etter å ha gått på institusjoner i South Carolina, Florida og NY, har Claus bygget et sterkt nettverk i USA og har utmerket erfaring med opptaksprosessen og akademiske muligheter i USA. 

Claus

SAM LOFTS

WhatsApp-bilde 2020-09-13 kl. 15.13.33.jpeg

Sam lofts er en tidligere fotballspiller og kollegial trener. Etter å ha gått på Lander University, mottok han sin grad i treningsvitenskap. Lofts var en akademisk og atletisk All-Region-spiller under tiden på college. Han spilte også i USL-2 og spilte for Tormenta FC, et semiprofesjonelt lag i Georgia.

ENGLAND

Sam lofts er en tidligere college trener og fotballspiller. Etter å ha gått på Lander University, mottok han sin grad i "Exercise Science". Lofts var en akademisk og atletisk All-Region-spiller i løpet av sin tid på college. Han spilte også i USL-2 og spilte for Tormenta FC, et semiprofesjonelt lag i Georgia.

Etter endt utdanning jobbet Lofts som assistent coach for Newberry College i to år. I løpet av denne tiden slo laget flere rekorder. Han var også en del av USL-2-laget SC United Bantams sitt trenerteam som gikk videre til nasjonal 16-dels finale.

For tiden bor Sam i Boston der han hjelper unge og lovende student-athletes og idrettsutøvere. 

WhatsApp-bilde 2020-09-13 kl. 15.53.25.jpeg

VOJIN MANOJLOVIC

MONTENEGRO

Vojin Manojlovicer administrerende direktør for Athlete Aspire i Montenegro og Serbia. Siden 2020 har Vojin hjulpet over 50 idrettsutøvere med å få stipend i USA, og han har i løpet av årene skaffet seg et godt nettverk.

Vojin Manojlovic er administrerende direktør for Athlete Aspire i Montenegro og Serbia. Siden 2020 har Vojin hjulpet over 50 idrettsutøvere med å få stipender på college i USA. Han har i løpet av de siste årene skaffet seg et godt nettverk i USA.  Vojin brukte tre år på å fullføre et fireårig program ved Newberry College. Han uteksaminerte med "honors", og var medlem av Google Cloud Academic All-District fotballag for menn i 2019, som er et lag bestående av spillere med den beste presentasjon fotballbanen og faglig kombinert, i hver posisjon enkelt posisjon i hele regionen bestående av 5 stater. 

Vojin har også bakgrunn fra Montenegros U16 og U18 landslag. 

 

sam vojin
sam
vojin
bottom of page