top of page
Athlete Aspire skaper muligheter for talentfulle idrettsutøvere til å kombinere toppidrett mens de studerer ved amerikanske universiteter. 

OM OSS

Athlete Aspire ledes av et erfarent team som alle har vært gjennom denne prosessen og der alle har blitt uteksaminert som student-idrettsutøvere i USA. Siden vi ble grunnlagt i 2020, har vi gjennom vår ekspertise hjulpet en rekke studenter med å navigere gjennom prosessen. Teamet vårt består av tidligere college-spillere og college-trenere. Våre teammedlemmer har alle hatt stor suksess i USA fra forskjellige sider av landet, og mottatt flere priser for atletiske og akademiske prestasjoner, og ett medlem endte også opp med å bli draftet til MLS - og spiller nå profesjonelt nivå i USA. Med det brede nettverket som er oppnådd gjennom de siste 8-10 årene, er Athlete Aspire i en god posisjon til å hjelpe talentfulle og ambisiøse idrettsutøvere. 

Soccer Scholarship Agents in the USA

VÅRT TEAM

skage photos.jpg

Skage Simonsen Lehland

Claus profil.jpg

Claus Simonsen Lehland

WhatsApp-bilde 2020-09-13 kl. 15.53.25.jpeg

Voijn Manojlovic

WhatsApp-bilde 2020-09-13 kl. 15.13.33.jpeg

Sam
Lofts

College soccer scholarships agents in the USA

FEEDBACK FRA VÅRE STUDENT-ATLETER

Krohnstad, Erik

Erik Krohnstad.png

Hvert løfte ble holdt og mine ønsker ble oppfylt. Jeg er utrolig takknemlig for Athlete Aspire's uvurderlige hjelp. De hjalp meg finne en skole og et soccer program som passet meg perfekt. 

Eftevaag, Johannes

Johannes Eftevaag.png

Jeg bestemte meg for å kontakte Athlete Aspire i oktober 2022 om å ønske å fortsette min akademiske karriere samtidig som jeg forhåpentligvis tok fotballkarrieren til neste nivå. Allerede i desember hadde Athlete Aspire veiledet meg gjennom hele prosessen og forhandlet frem en fantastisk avtale på en topp-skole i USA. 

bottom of page